آموزش آشپزی آسانآموزش و ترفندهای آشپزیخواص مواد غذایی و ادویه ها

ادویه ایتالیایی چیست و شامل چه ترکیباتی می‌شود؟

ترکیبات به کار رفته در ادویه ایتالیایی

()

عطر، طعم و رنگ غذا در تمام کشورهای دنیا بسیار مهم است! ما در این مقاله توضیحاتی در مورد ادویه ایتالیایی داده ایم که خوشحال میشیم تا انتهای مقاله ما همراه باشید.

سرآشپزهایی که دوره های غذاهای ایتالیایی خاص دیده اند بیشتر از ادویه های ایتالیایی استفاده می کنند اما این ادویه ها چی هستند و چه کاربردی در طعم و مزه غذاهایی که در آشپزخانه های صنعتی تهیه می شوند دارند را در ادامه به شما می گوییم.
اگر در فکر راه اندازی رستوران و خرید تجهزات آشپزخانه صنعتی هستید به شما پیشنهاد میکنیم این مقاله را تا انتها با ما همراه باشید.

ادویه ایتالیایی چیست؟

ایتالیا، یکی از کشورهایی است که در زمینه‌های غذا و فرهنگ مشهور است. این کشور از یک تاریخ بسیار غنی بهره‌مند بوده و البته غذاهای خوشمزه‌ای نیز دارد. از جمله غذاهایی که به احتمال زیاد شما نیز آن‌ها را امتحان کرده‌اید، می‌توان به پیتزا مارگاریتا و پاستا آلفردو اشاره کرد. این کشور به غیر از این غذاها، غذاهای بی‌نظیر دیگری هم که طعم‌های مختص به خود را دارند، در هنر خود جای داده است و تنها محدود به این دو غذا نمی‌شود.

یکی از رازهایی که به این نوع غذاها رنگ و طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد، استفاده از ادویه‌های خاص و خوش طعم است. این ادویه‌ها می‌توانند به صورت تکی یا ترکیبی در غذاها به کار روند. در ادامه، قصد داریم به معرفی این ادویه‌های معطر ایتالیایی که به نوعی بخش جدایی‌ناپذیر غذاهای ایتالیایی محسوب می‌شوند، بپردازیم و ترکیبات و خواص منحصربه‌فرد آن‌ها را بیان کنیم. پس تا انتهای این مطلب، همراه ما باشید.

 

ادویه ایتالیایی چیست؟
ادویه ایتالیایی چیست؟

 

ترکیبات به کار رفته در ادویه ایتالیایی

ادویه ایتالیایی یک نوع ادویه ترکیبی است که با استفاده از آن در غذا، نیاز به استفاده از سایر ادویه‌ها به صورت جداگانه احساس نخواهد شد. این ادویه، ترکیب فوق‌العاده‌ای از موادی است که در ایتالیا برای تهیه غذاهایی نظیر پیتزا استفاده می‌شود. به عنوان مثال، ترکیبات مؤثر این ادویه شامل فلفل سفید، فلفل سیاه، هل‌باد، لیمو عمانی، دارچین، پودر لیمو ترش، تخم گشنیز، زیره، کرفس، ریحان بنفش، شنبلیله، سبزی‌های معطر و غیره هستند.

ادویه ترکیبی ایتالیایی طعمی تقریباً تند دارد؛ اما به دلیل استفاده از ترکیبات دیگر، این تندی به خوبی پوشش داده شده و باعث می‌شود تا طعم دلچسب و عالی در غذاهای شما تجربه شود. لازم به ذکر است که این ادویه حاوی نمک نمی‌باشد.

بنابراین، توصیه می‌شود که به طور جداگانه کمی نمک به غذای خود اضافه کنید. این ادویه به شما کمک خواهد کرد تا غذاهای ایتالیایی را به بهترین نحو طبخ کنید و طعم غذای شما به شکلی کاملاً شبیه به فست فودهای رستورانی باشد.

 

میزان مصرف این ادویه در غذا

جهت مصرف این ادویه، لازم است آن را به هنگام تفت دادن مواد یا پخت غذا به شکل پاششی روی غذا ریخته و در فر قرار دهید. حتی می‌توانید پس از طبخ کامل غذا، این ادویه را به شکل پاششی روی غذای خود استفاده کنید. مقدار مصرف ادویه ایتالیایی به دلخواه است، اما نبایستی مقدار آن بیشتر از دو برابر میزان نمکی که در غذا استفاده نموده‌اید باشد. می‌توانید این ادویه را به سس پیتزا، خمیر پیتزا، و یا به عنوان چاشنی آخر به پیتزا اضافه نمایید.

همچنین می‌توانید این ادویه محبوب را هنگام تهیه سس پیتزا داخل تابه‌ای داغ (بدون روغن) تفت دهید تا عطر و مزه بیشتری آزاد شود. سپس آن را به همراه گوجه فرنگی پوره شده روی سطح خمیر پیتزا بمالید. اگر قصد دارید خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید، پس از آماده شدن خمیر پیتزا در حین ورز دادن، اندکی از این ادویه را روی خمیر پاشیده و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود و خمیر پیتزا معطر شود. این ادویه همچنین در پخت لازانیا و ماکارانی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به علت وجود پودر سیر و پیاز در ترکیبات این ادویه، نیازی به استفاده از این دو ادویه جداگانه نخواهید داشت. این ادویه شامل سبزیجات معطر بسیاری است که ممکن است اندکی با ذائقه شما متفاوت باشد. بنابراین، پیشنهاد می‌شود که ابتدا در یک پیتزای خانگی اندکی از این ادویه را امتحان کنید تا از عطر و طعم آن با ذائقه خود مطمئن شوید.

ادویه ایتالیایی چه خواصی دارد؟

همان‌طور که می‌دانید، ادویه‌ها خواص بسیاری برای سلامت ما دارند. لازم به ذکر است که استفاده مرتب و صحیح از آن‌ها بسیار مفید برای بدن است و همیشه به حفظ سلامت آن کمک می‌کند. با توجه به ترکیبات به کار رفته در این ادویه‌ها، می‌توان از جمله خواص آن‌ها به موارد زیر اشاره کرد:

  •  آنتی‌اکسیدان
  •  حفظ سلامت دندان
  •  موثر در کاهش وزن
  •  حفظ سلامت استخوان
  •  حاوی ویتامین C
  •  رفع یبوست

 

 

ادویه ایتالیایی در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟
ادویه ایتالیایی در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟

 

 

ادویه ایتالیایی در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟

این ادویه، مختص غذاهای ایتالیایی است و با استفاده از آن در زمان پخت و سرو، تجربه‌ای لذت‌بخش و دلچسب خواهید داشت. از جمله غذاهایی که می‌توان از این ادویه در آن‌ها استفاده کرد، می‌توان به انواع پیتزاها، انواع اسنک‌ها، اسپاگتی، لازانیا و غیره اشاره کرد. کافی است یک بار این ادویه را در غذای مورد نظر خود استفاده کنید تا تغییر آن را به خوبی احساس کنید.

 

 

تهیه خانگی ادویه ترکیبی ایتالیایی مثل رستوران

شما هر ادویه‌ای را که به آن نیاز دارید، به شکل ترکیبی و با بهترین کیفیت در بازار می‌یابید. اما دلیلی کاملاً مشخص وجود دارد که تهیه خانگی ادویه‌های ایتالیایی را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم. فرآیند ترکیب این ادویه‌ها یک فرآیند کاملاً تخصصی است و نیازمند دقت بسیار بالاست.

با هر دستوری که در سایت‌های مختلف مشاهده می‌کنید، نمی‌توانید به آن طعم بی‌نظیری که انتظار دارید بدهید. ترکیب غلط و غیراصولی این ادویه‌ها با هم باعث می‌شود که غذای شما طعم نامطلوب و عطر ناخوشایندی داشته باشد.

ما به شما پیشنهاد می‌ کنیم که به جای اینکه ادویه‌ ها را به صورت دستی با یکدیگر ترکیب کنید، آن‌ها را به صورت آماده از فروشگاه‌های مطمئن خریداری کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید. / 5. تعداد آرا:

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

منبع
https://satrappishgam.com/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!