ارز دیجیتال

راه های انجام معامله امن در ارز دیجیتال

پیشگیری از افتادن در دام کلاهبرداری و فیشینگ

()

پیشگیری از افتادن در دام کلاهبرداری و فیشینگ

برای راه های انجام معامله امن در ارز دیجیتال و بازارهای مالی، از جمله بازار رمزارزها، به تازگی شکل گرفته‌اند و ورود به این بازارها نیازمند رعایت نکات اساسی و بسیار ساده است تا افراد بتوانند معاملات خود را به‌صورت امن انجام دهند.

بسیاری از افرادی که به دنبال کسب درآمد ثابت هستند، در وب‌سایت‌های آگهی استخدام می‌گردند. شرایط اقتصادی برخی افراد را به سوی قبول هر پیشنهاد کاری می‌کشاند، حتی اگر بدون سرمایه اولیه باشد، به شرط وعده درآمد نسبتاً خوب. این افراد در برخی موارد به عواقب احتمالی آن توجه نمی‌کنند.

پیشگیری از افتادن در دام کلاهبرداری و فیشینگ
پیشگیری از افتادن در دام کلاهبرداری و فیشینگ

 

مجرمان اغلب با استفاده از روش‌های مختلف از جمله فیشینگ یا روش‌های فریبنده، اقدام به کلاهبرداری و خالی کردن حساب‌های بانکی افراد می‌کنند. سپس، به‌منظور جلوگیری از شناسایی، پول کلاهبرداری شده را به حساب بانکی دیگری انتقال می‌دهند که ممکن است این حساب به‌عنوان جلوگیری از شناسایی با استفاده از مشخصات دیگری باز شده باشد.

لینک های مقالات مفید که باعث رشد مالی خواهد شد!

لینک های ربات های استخراج ارز دیجیتال

سپس، این پول به‌صورت مستقیم به حساب شخص دیگری واریز می‌شود که از طریق تلگرام یا سایت‌های آگهی به دنبال کار می‌گردد. در این فرآیند، کلاهبردار درخواست می‌کند تا با برداشتن مقداری از این پول به‌عنوان سود کار، ارزهای دیجیتال را خریداری کند و به کیف پول رمزارزی او واریز کند.

بیشتر بخوانید: ارز دیجیتال چیست؟

معامله امن و خودداری از خرید رمزارز برای دیگران

کاربران بازار رمزارز باید به دقت از خرید رمزارز برای افراد دیگر، حتی برای آشنایانشان، پرهیز کنند.

این می‌تواند در هر محتوای نو و یا در هر پلتفرم دیگری رخ دهد. افراد باید مواظب باشند که به هیچ عنوان رمزارز را برای دیگران نخرند، زیرا ممکن است حتی آشنایانشان نیز قربانی فریب شوند.

افراد بدون اطلاع از این موضوع ممکن است به دلیل کسب سود و درآمد، وارد فرآیند کلاهبرداری و فیشینگ شوند. این افراد در واقع در جرم فیشینگ شرکت می‌کنند.

خودداری از خرید رمزارز برای دیگران
خودداری از خرید رمزارز برای دیگران

روش دیگر که کلاهبرداران از آن استفاده می‌کنند، این است که قبل از هر چیز اکانت تلگرام فرد را هک کرده و لینک‌هایی را ارسال کنند، سپس از طریق این اکانت، به دوستان فرد پیام داده و درخواست خرید رمزارز را ارسال کنند.

دوستان این فرد ممکن است با فرض اینکه از سوی دوست خود درخواستی دارند، برایشان رمزارز خریده و به کیف پول فرد منتقل کنند. این افراد در واقع به فرآیند فیشینگ کمک می‌کنند.

بنابراین، کاربران بازار رمزارز باید به شدت از خرید رمزارز برای اشخاص ثالث، چه آشنا و چه غیر آشنا، خودداری کنند؛ زیرا عواقب مشارکت در این جرم، به شدت متوجه شخص آنها خواهد شد.

 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید. / ۵. تعداد آرا:

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

صرافی نوبیتکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!