تجهیزات آشپزخانه صنعتی

برای فست فود چه نوع خمیر گیری لازم است؟

انواع مختلف خمیرگیری برای غذاهای فست فود

()

خمیرگیری در صنایع مختلفی مانند نانوایی و قنادی کاربرد دارد. یکی از مکان های دیگری که در آن خمیرگیری انجام می شود فست فود است. تجهیزات فست فود دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آن ها کارایی خاصی دارند.

دستگاه هایی که برای خمیرگیری استفاده می شوند نیز در دسته این تجهیزات قرار می گیرند. در این مطلب قصد داریم به بررسی اینکه برای فست فود چه نوع خمیر گیری لازم است؟ بپردازیم.

انواع مختلف خمیرگیری برای غذاهای فست فود

دستگاه خمیرگیری یکی از تجهیزات فست فود است که با کمک آن میتوان خمیرهای مختلفی را برای انواع غذاها تولید کرد. در ادامه برخی از مدل های خمیرگیری برای غذاهای فست فودی را بررسی می کنیم.

  • خمیرگیری پیتزا
    همانطور که میدانید خمیر پیتزا یکی از مهم ترین بخش های آن است که با ترکیب آرد و آب آن را تهیه می کنند. خمیرگیری پیتزا باید به طور اصولی انجام شود تا نتیجه دلخواه را در زمان پخت بدهد.
  • خمیرگیری نان ترکی
    برای تهیه این نوع نان از خمیرگیری خاصی استفاده می کنند که غالبا متشکل از مایه نان ترکی، آرد، مایه خمیر، آب و نمک است. این خمیرگیری باید به نحوی انجام شود که بتوان شکل های دلخواه را در نان ترکی ایجاد کرد و آن را در فر یا روی گریل برای پخت قرار داد.
  • خمیرگیری برگر
    برای تهیه برگرها غالبا از خمیرهایی استفاده می شود که دارای تخم مرغ، آرد، فلفل سیاه، نمک و برخی افزودنی ها می باشند. این خمیرگیری باید حالتی الاستیک داشته و از قابلیت شکل دهی به برگرها برخوردار باشد.
  • خمیرگیری تاکو
    خمیر تاکو شامل متریال مختلفی مانند آب، آرد، پودر تاکو، روغن و افزودنی ها است. این خمیرگیری نیز باید به نحوی انجام شود که از قابلیت شکل‌دهی به تاکوها برخوردار باشد. این خمیر باید به گونه ای باشد که بعد از پخت، تاکوها حالتی کشسان و قابل خم کردن داشته باشند.

 

 

خمیرگیری نان ترکی
خمیرگیری نان ترکی

 

 

نکات مهم خرید دستگاه خمیر گیر برای خمیرگیری در فست فود

اگر قصد خرید دستگاه خمیرگیر برای خمیرگیری در فست فود را دارید لازم است تا برخی نکات را مد نظر قرار دهید. در ادامه این نکات را بیان می کنیم.

قدرت موتور

توان و قدرت موتور دستگاه خمیرگیر به طور مستقیم روی کارایی آن تاثیر می گذارد. باید دستگاهی را انتخاب کنید که موتور آن از قدرت مناسبی برخوردار باشد تا کارایی بهتری را از خود ارائه دهد.

کاربرد

از آنجایی که این دستگاه در مکان های مختلفی قابل استفاده است بهتر است نوعی را خریداری کنید تا برای استفاده در فست فود مناسب باشد.

ظرفیت

از دیگر نکات مهم خرید دستگاه خمیرگیر برای فست فود توجه به ظرفیت است. این دستگاه ها دارای ظرفیت های گوناگونی هستند و شما بر اساس نیاز فست فود خود باید ظرفیت مناسب آن ها را انتخاب نمایید.

میزان استقامت همزن

این دستگاه ها دارای بخش های مختلفی هستند که یکی از آن ها همزن است. چنانچه همزن این دستگاه از استقامت کافی برخوردار نباشد نمی تواند مواد خوراکی سفت را به خوبی با یکدیگر ترکیب کند.

برند

تفاوتی ندارد که قصد خرید کدامیک از تجهیزات فست فود را دارید از توجه به برند آن ها نباید غافل شوید. بهترین کار این است که خرید این دستگاه را از برندهای معتبر فعال در این زمینه انجام دهید تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.

 

جنس کاسه یا پاتیل

از دیگر نکاتی که باید در زمان خرید دستگاه خمیرگیر برای فست فود به آن توجه کنید جنس کاسه یا پاتیل است. یکی از مهم ترین بخش های خمیرگیر کاسه آن است که باید از جنس مناسبی برخوردار باشد. مواد غذایی با این کاسه در تماس مستقیم هستند و باید از متریال ضد زنگ برای ساخت آن استفاده شده باشد.

این کاسه باید به شکلی باشد که بتوانید مدت ها بدون مشکل از آن استفاده کنید. اگر این کاسه از متریال مرغوبی تولید نشده باشد باعث ایجاد تغییر در طعم خمیر می شود.

سوالات متداول خمیر گیر مناسب فست فودی

روش کار با دستگاه خمیرگیر چگونه است؟
استفاده از این دستگاه بسیار ساده است. کافیست مواد خمیر را داخل دیگ ریخته و دستگاه را روشن کنید. پس از گذشت مدتی خمیر شما آماده خواهد بود.

چرا تهیه خمیر مناسب برای پیتزا اهمیت دارد؟
یکی از قسمت های با اهمیت پیتزا خمیر آن است. این موضوع را زمانی میتوان درک کرد که پیتزاهای خانگی را با پیتزاهای طبخ شده در فست فود مقایسه کنیم. نوع خمیر این پیتزاها است که در طعم آن ها تفاوت ایجاد میکند. اگر بهترین متریال را نیز برای طبخ پیتزا به کار ببرید در صورت استفاده از خمیر نامناسب خروجی خوبی نخواهید داشت.

از چه نوع آردی برای تهیه خمیر پیتزا استفاده کنیم؟
انتخاب آرد مناسب برای تهیه خمیر پیتزا اهمیت زیادی دارد. برای تهیه این خمیر یکی از بهترین گزینه ها آرد سفید نان است. برخی از افراد تمایل دارند که خمیر پیتزا از رطوبت بیشتری برخوردار باشد در این صورت میتوان از 20 درصد آرد چاودار و 80 درصد آرد سفید استفاده کرد.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید. / 5. تعداد آرا:

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!