صنعتتجهیزات آشپزخانه صنعتی

سرخ کن صنعتی را چگونه تمیز کنیم؟

مرحله‌های تمیز کردن سرخ کن صنعتی

()

تمیز کردن سرخ کن صنعتی با استفاده از روش جوشاندن

سرخ‌ کن صنعتی که  یکی از تجهیزات آشپزخانه‌ صنعتی به حساب می‌آید و به طور تقریبی در هر آشپزخانه بزرگ، به ویژه رستوران‌هایی که غذای فراوری را ارائه می‌دهند، حداقل یک سرخ‌ کن صنعتی گنجانده شده است. نگهداری مرتبط از سرخ‌کن می‌تواند به بهبود عمر مفید دستگاه کمک کرده و تاثیر مثبتی بر بهداشت رستوران و سلامت مواد غذایی داشته باشد. همچنین، باعث می‌شود که دستگاه برای مدت زمان بیشتری به طور کارآمد فعالیت کند. به همین دلیل، آشپزخانه‌های تجاری و بزرگ به صورت دوره‌ای، حداقل 2 تا 3 بار در هفته، سرخ‌کن خود را تمیز می‌کنند.

در این بخش، ما قصد داریم نحوه تمیز کردن سرخ‌ کن صنعتی را با استفاده از روش جوشاندن را توضیح دهیم. این فرآیند نسبتاً ساده است و شامل چند مرحله متوالی می‌شود. برای یادگیری گام به گام نحوه تمیز کردن سرخ‌ کن صنعتی با استفاده از روش جوشاندن، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

چه زمانی باید روغن داخل سرخ کن صنعتی را تعویض کنید؟

یکی از نکات حیاتی در استفاده از سرخکن، پس از هر استفاده، کشیدن یک کفگیر روی بالای روغن است تا توده‌های سوخته و ذرات جدا شده از مواد غذایی سرخ شده از داخل روغن پاک شود. اما برای مشخص کردن زمان استاندارد تعویض روغن سرخ‌کن، باید میزان استفاده خود را ارزیابی کنید.

 

<yoastmark class=

 

 

در صورت استفاده روزانه از سرخ‌کن، توصیه می‌شود هر هفته یکبار روغن سرخ‌کن را تعویض کنید. اگر استفاده شما متوسط باشد، یعنی گاهی اوقات از سرخ‌کن استفاده می‌کنید، تعویض روغن را هر دو هفته یکبار در نظر بگیرید. به طور کلی، باید در نظر داشته باشید که زمان تعویض روغن به سه شاخص مهم زیر وابسته است:

  1. بوی سوختگی روغن
  2. طعم سوختگی روغن
  3. رنگ تیره مواد غذایی

اگر هرکدام از موارد فوق رخ دهد، نشانه‌ای است که روغن باید تعویض شود. حتی اگر شما آشپز حرفه‌ای نباشید، می‌توانید یکی از این نشانه‌ها را تشخیص دهید. در صورتی که روغن شما به دلایل فوق مناسب نباشد، توصیه می‌شود فوراً روغن را تعویض کرده و منتظر آخر هفته نشوید. همچنین، روغن خریداری شده را هرگز در سینک ظرفشویی ریخته و بهتر است آن را در سطل آشغال دور بریزید یا در جاهایی که بازیافت ممکن است، تحویل دهید.

 

 

مرحله‌های تمیز کردن سرخ کن صنعتی

برای تمیز کردن

چه زمانی باید روغن داخل سرخ‌کن را تعویض کنید؟
چه زمانی باید روغن داخل سرخ‌کن را تعویض کنید؟

صنعتی و خانگی، روش متداول برای پاکسازی لگن‌های سرخ‌کن صنعتی، استفاده از روش جوشاندن می‌باشد.

  1. ابتدا سرخ‌کن را خاموش کرده و صبر کنید تا روغن آن به طور کامل سرد شود.
  2. سپس روغن را از داخل سرخ‌کن تخلیه نمایید.
  3. سبد یا لگن سرخ‌کن را بردارید و داخل سینک قرار دهید. سپس با استفاده از چند قطره مایع ظرفشویی، داخل سبد را پر کنید و مقدار مشابهی از آب به سبد افزوده شود.
  4. سپس سبد را در مکان مخصوص خود روی سرخ‌کن قرار دهید و دستگاه را روشن کنید. در واقع، جایگزین روغن، آب و چند قطره مایع ظرفشویی در سبد ریخته شده است.
  5. سرخ‌کن صنعتی را تا زمانی که آب درون آن به جوش می‌آید، روشن نگه دارید. آب را در حالت جوشانده حدود 10 دقیقه نگه دارید.
  6. سپس سرخ‌کن را خاموش کرده و اجازه دهید آب سرد شود.

در این وضعیت، بسیاری از چربی‌ها و موادی که به سرخ‌کن چسبیده‌اند، حذف شده و در آب فرو می‌روند. موادی که هنوز به بدنه داخلی سرخ‌کن متصل هستند، را با استفاده از یک کاردک تخت از سطح داخلی سرخ‌کن جدا کنید.

 

 

تمیز کردن سرخ‌کن صنعتی که  یکی از تجهیزات آشپزخانه‌ صنعتی به حساب می‌آید و به طور تقریبی در هر آشپزخانه بزرگ

 

 

از پاک‌کننده‌های قوی برای حذف مواد سخت استفاده نکنید. به جای آن، می‌توانید خمیری از آب و جوش شیرین تهیه کرده و از آن برای پاک کردن سرخ‌کن استفاده نمایید. در پایان، سبد سرخ‌ کن را با آب بشویید و با یک دستمال نرم آن را تمیز کنید.

برای حذف مواد غذایی کوچکی که به لبه‌های سرخ‌کن چسبیده‌اند، می‌توانید از یک مسواک یا برس استفاده کنید.

 

نکاتی در مورد نحوه شستن سرخکن

لازم است برای شستشو و تمیز کردن سرخ کن به نکات ذیل توجه داشته باشید:

  • در صورت لزوم باید فیلتر سرخکن را تعویض نمایید.
  • می توانید برای تمیز کردن اجزای سرخ کن از فرچه استفاده کنید.
  • حتما با یک دستمال مرطوب سطوح خارجی دستگاه را تمیز نمایید.
  • بهتر است بعد از هر بار استفاده از دستگاه، بدنه ی آن را دستمال بکشید.
  • به هیچ عنوان برای تمیز کردن سرخ کن از سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
  • بعد از شستشوی سرخ کن اجازه دهید تمامی قطعات دستگاه به خوبی خشک شوند.
  • در نحوه شستشوی سرخ کن دقت داشته باشید، از برخورد و تماس آب با بخش های داخلی دستگاه جلوگیری کنید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید. / 5. تعداد آرا:

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

‫7 دیدگاه ها

    1. سلام
      شما در اولویت نیاز به یک مغازه دارین در وحله بعدی به تجهیزاتی به تجهیزات آماده سازی ( میزکار – کابینت – سینک و… )
      تجهیزات صنعتی پخت غذا ( گاز – گریل زغالی یا چدنی – فر پیتزا – سرخ کن صنعتی و…)
      تجهیزات سرمایشی و برودتی ( یخچال نوشابه – یخچال تاپینگ پیتزا – یخچال تمام استیل – فریزر تمام استیل و … ) البته ما تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستیم و میتونید تماس بگیرید ما در خدمتتون هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!